Forside CES CES 2016

Sjove CES-sager #12: Bittesmå DLP-projektorer

-

praytechProjektorer bliver mindre og mindre.

Pico-projektorer har eksisteret i nogen tid, men nu begynder de at have en række brugbare funktioner ombord. Den lille røde kube her fra Praytech er en DLP-projektor med WVGA-opløsning (854×480), der påstås at have såve Bluetooth, Airplay, Miracast som Wifi og kan køre på batterier.

Læg mærke til størrelsen ved at sammenligne med visitkortet nedenunder.

Den findes også i en farverig version, der er en hyldest til Rubiks professorterning, og som man læse mere om her, hvor man også finder en række specs.

Man skal dog næppe regne med at kunne blæse en film op på et stort lærred, som det reklameres med på siden, ovenstående link fører til.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce