Forside CES CES 2016

Sjove CES-sager #14: Kodak-hovedtelefoner

-

kodakheadphonesKodak er jo som alle ved, verdenskendte for deres high-end audio-produkter.

Igennem adskillige årtier har firmaet jo slået sig op på at være et af de mest elskede og kendte navne inden for lydteknologi, og hvem har ikke ejet en Kodak-walkman eller et konfirmationsanlæg, der stod Kodak på.

I dag er Kodak naturligvis mere rettet mod et feinschmecker-marked….okay, nu kan jeg ikke holde den længere.

Ovenstående er naturligvis noget totalt sludder, hvilket også gør billedet ovenfor endnu mere grotesk. Kodak har simpelthen klasket deres logo og navn på et sæt hovedtelefoner, til trods for, at det konkursramte firma allermest er kendt for deres bidrag til verdens visuelle kunst.

Vi var ikke på Kodak-standen længe nok til at finde ud af, om det er et produkt, de mener alvorligt. Men hvis det er, skulle de måske lige tænke over, hvad deres brand er legendarisk for.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce