Forside Nyheder

Sjove CES-sager #5: Foredragsholderens ven

-

pisenlaserHvorfor slæbe rundt på USB-remote, laser-pegepind og eksternt mobilbatteri, når du kan få det hele i én dims?

Det synes Pisen åbenbart at have tænkt. Vi fandt i hvert fald, ikke langt fra firmaets håndvarmer-batteri, en ekstern batteristang, der også har en pege-laser indbygget – og en USB-remote til at klikke frem og tilbage mellem PowerPoint-slides med.

Annonce:

Hvis man er foredragsholder eller lærer, og alligevel skal slæbe rundt på en USB-klikker, så kan man jo lige så godt bruge én, der kan lade ens smartphone op samtidig. Eller, altså ikke samtidigt med at man holder foredrag. Det ville nok se klodset ud.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Forrige artikelSjove CES-sager #7: E-ink-skærm på kufferten
Næste artikelSjove CES-sager #6: Strøm direkte fra sol til mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.