Forside Nyheder

Sjove CES-sager #7: E-ink-skærm på kufferten

-

rimowaPå CES finder man ofte sjove anvendelsesmuligheder for elektronisk blæk, ofte hos det firma, der simpelthen hedder E-ink og leverer e-ink-skærme til en række partnere.

En ny partner på dette område er den tyske kuffert-producent Rimowa, som på en ny type kuffert har inkluderet en e-ink-skærm til digitale bagage-tags.

Annonce:

På den måde slipper man for at skulle binde alt muligt gøjl om håndtaget på sin fine, dyre kuffert. Men der er naturligvis også mere praktiske anvendelsesmuligheder som den nemme omkodning af bagage-taggen, hvis kufferten mod forventning skulle ryge det forkerte sted hen.

Indtil videre er det kun Rimowa-kufferter med Lufthansas logo på, der har skærmen på, men folkene bag E-ink sagde, at det var en udvikling, der var i fuldt sving – og at flere flyselskaber ville understøtte de digitale bagage-tags snart.

Derefter forventer Rimowa angiveligt at putte skærmene i generiske kufferter, fortalte E-ink-folkene os.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.