Forside CES CES 2016

Sjove CES-sager #8: Lav iPhone om til en walkie

-

i6talkiePå et tidspunkt i de gamle featurephone-dage var det populært at tilbyde walkie-tjenester.

Telefon-selskaberne tilbød, at man kunne kommunikere direkte mellem telefonerne og tale i dem, som var de walkie-talkier.

Annonce:

Siden forsvandt denne funktion, men der er stadig masser af situationer, hvor man kan bruge sådan en funktion – f.eks. når man prøver at holde kontakten i et område, hvor der ikke er særlig god dækning.

På CES viste firmaet i6 en smart case-løsning frem, der faktisk laver din iPhone om til en walkie-talkie med tovejs-funktion – og der er oven i købet et ekstrabatteri ombord på 3000 mAh.

Den kan køre både via radio og via Bluetooth, i det første tilfælde over 3 kilometers rækkevidde, i det sidste blot 8 m.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Forrige artikelSjove CES-sager #9: Hvad har du indeni?
Næste artikelHer er de mest populære artikler fra CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.