Forside CES CES 2016

Skuffende Sony pressemøde CES 2016

-
Kazuo "Kaz" Hirai : CEO Sony
Kazuo “Kaz” Hirai : CEO Sony

Sony har længe haft en tradition for at holde deres pressekonference på CES på deres egen stand. Den tradition fortsætter de med i 2016, og recordere.dk var med. 

Kazuo “Kaz” Hirai startede pressemødet med at rose CES messen som den største mødeplads for AV elektronik og så fortalte han at de havde 3 områder de fokuserede på: Choise (Valg) var et af deres fokusområder. Sony har valgt ikke kun at fokusere på salgstal, men også på solide produkter som folk vælger at bruge. Deres WOW løfte fra 2013 gælder også stadig, og så ønsker Sony at være drivere af innovation.

 

sony 02

Sony’s chef for USA Michael Fasulo var meget imponeret over YouTube stjerner der tjener mio. af dollars, og fortalte at Sony med deres nye 4K handycam vil være med til at hjælpe “stjernerne i hjemmet” lave endnu bedre video.

2016-01-06 03.22.16

Sony viste også deres seneste A7R MK2 kamera, men det har vi jo allerede set på IFA i Berlin i 2015.

På de første 35 minutter af pressekonferencen viste Sony kun to produkter, mens de kørte i tomgang, men så kom deres High Resolution Audio område.

hear go fra Sony (foto: recordere.dk)
h.ear go fra Sony (foto: recordere.dk)

Og så viste de deres .hear højttaler som er High Res, men med dens størelse ligeså godt kunne være mono. Det var meget skuffende.

Sony PS-HX500 pladespiller
Sony PS-HX500 pladespiller

Hvad skal vi med en USB pladespiller?

Sony præsenterede så deres nye vinyl satsning, og det blev så en USB pladespiller. Det giver naturligvis mening at man kan overføre musikken fra vinyl til High-res digital, men er det det som vinyl entusiasterne vil?

Der er nok flere som er mere begejstrede for Technics SL-1210’s genfødsel på CES 2016.

 

Screen Shot 2016-01-05 at 17.51.54

Så kom TV’ene

Sony viste deres nye 4K/HDR X93D TV, som har Sony’s eget 4K HDR logo, og der viste de så en ny “indholds bar” der kører sammen med Android TV.

Underligt nok nævnte Sony ikke om deres TV er Ultra HD Premium certificerede.

Sony ULTRA (foto: recordere.dk)
Sony ULTRA (foto: recordere.dk)

Sony’s egen indholdstjeneste i 4K HDR

Sony præsenterede også en tjeneste de kalder ULTRA, som er optimeret til deres egne Bravia TV.

Men alt i alt var det en skuffende pressekonference, der ikke rigtigt formåede at komme ud over kanten. De talte og talte, men det WOW som Sony så gerne vil stå for blive ikke rigtigt vist i dag på CES.

 

Annonce