Forside * Featured

Stofavælgere må til pungen, samlerabat udgår

-

Stofa StofavælgerStofa annoncerer prisstigninger til trofaste kunder med samlerabat på TV, bredbånd og telefoni.

Stofa dropper “Stofa Komplet” der er en samlerabat på TV, bredbånd og telefoni og fortæller at det nu bliver dyrere for Stofavælgerne.

“Fra 1. marts 2016 udgår Stofa Komplet. Det betyder, at din Stofa Komplet-rabat på xx kr./md. bortfalder fra samme dato”, fortæller selskabet til kunderne, og fortsætter:

Annonce:

“Det hele sker automatisk, så du skal ikke gøre noget. Du vil kunne se ændringerne på din regning for andet kvartal 2016”.

Prisstigningen, hvis beløb afhænger af hvilken Stofa Komplet samlepakke der abonneres på i dag, vil være på 40-80 kr/måned.

Stofa forklarer prisstigningen med at de omlægger produkterne til at være mere fleksible.

“Det er en beslutning, der er truffet fra Stofas side, for at du som kunde har mulighed for at, sammensætte dine produkter mere fleksibelt”, lyder begrundelsen fra Stofa.

 

Stofa Komplet, samlerabat på TV, bredbånd og telefoni, udgår hos Stofa.
Stofa Komplet, samlerabat på TV, bredbånd og telefoni, udgår hos Stofa.

 

Stofa uddyber

Samlerabatten “Stofa Komplet” udgår som en del af en samlet omlægning af bredbåndsprodukterne, der bl.a. resulterer i højere hastigheder og mulighed for bredbånd uden TV.

Der er ca. 40.000 kunder på “Stofa Komplet” i dag, og det er dem der samlet set får en højere regning.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.