Forside CES CES 2016

TCL klar med nye produkter på CES

-
TCL S99 TV
TCL S99 TV

Verdens tredjestørste tv-mærke lancerer nu deres eksklusive S99-serien med forbedringer i 4K, High-Dynamic Range Performance, Quantum Dot-teknologier, der gør brugen af tv til den ultimative oplevelse, samt den nye ultraslanke Cityline (S79-serie), som giver en exceptionel oplevelse i 4K

TCL, der er en førende producent i Kina af forbrugerelektronik og en af verdens største fjernsynsproducenter, lancerede i dag en ny familie af QUHD-produkter, inkluderende den nye TCL Ultra HD 4K S99-serie, samt præsenterede TCL Ultra HD 4K S79-serien. Det nye produktsortiment indeholder førende high-dynamic range (HDR)-performance fra Dolby Vision med klare, levende billeder og kontrast, Quantum Dot-teknologi med exceptionel farveopløsning og skarphed, samt avanceret Ultra HD 4K-teknologi med et bredere udvalg af indholdsløsninger. Selskabet viser også sit førende 110’’ 4K Ultra HD buede tv, som selskabet er blevet belønnet for med en CES Innovation Award.

Annonce:

TCL ”Xclusive” (S99-serien): En kombination af den bedste billed- og lydkvalitet, design og funktion

Den nye ”Xclusive” (S99)-serie forener en ultimativ billedkvalitet, høj lydkvalitet signeret Harman Kardon og nordisk design, med et kraftfuldt lyd- og videosystem, der skaber en eksklusiv tv-oplevelse. Ved at integrere banebrydende HDR-skærmteknologi, Quantum Dot teknologi og UHD-opløsning får 65” S99-serien en bred farvepalet med en luminans på op til 1000 nit, som giver en bedre farveopløsning og -skarphed

For at kunne levere det seneste inden for HDR-teknologi er TCL gået sammen med Dolby Vision om at integrere dennes banebrydende HDR-teknologi i S99-serien. Dolby Vision HDR har en luminans, der er op til 3 gange mere intens end de standard-tv-apparater, der findes i dag, hvilket giver virkelighedstro farver og detaljer, mens de dybe mørke farver giver en helt ny mæthed og præcision.

“I den nye Xclusive (S99)-serie samles det seneste inden for tv-teknologier, såsom ydelse i HDR, 4K-opløsning og Quantum Dot-skærm, der skal give seeren en biografoplevelse i hjemmet,” sagde Warren Wang, General Manger of Overseas Business Center, TCL Multimedia. “Denne produktserie lever op til TCL’s løfte om at levere brancheførende teknologi, elegant design og robuste indholdsløsninger, alt sammen til en pris, som falder i kundernes smag.”

Den nye 65’’ TCL Xclusive (U65S9906) fås i Europa, fra anden halvdel af 2016.

Screen Shot 2016-01-06 at 07.34.48

TCL ”Cityline” S79-serien: Luksus kombineret med ultratynd stil, der er til at betale

Den nye TCL Cityline (S79)-serie, med sit ultratynde design (med en tykkelse på blot 9,9 mm ), omfatter den seneste nye teknologi, der findes i UHD-familien for at give seeren en fantastisk oplevelse, f.eks. Wide Colour Gamut-teknologien, hvilket kan øge farveskalaen op til NTSC 96% for mere levende farver. TCL Cityline (S79-serien) er også udstyret med en særlig “Fodbold mode” for en optimal TV-oplevelse i løbet af en kamp.

TCL Cityline (S79-serien) vil være tilgængelig i Europe, i 3 størrelser (50’’, 55’’ & 65’’) i begyndelsen af 2016.

Kilde: Pressemeddelse TCL, Europe

Annonce:
Forrige artikelNetflix udvider global Dreamworks-aftale
Næste artikelBlockbuster: Undskyld
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.