Forside * Nyheder

Tidal opkrævede penge fra ikke-abonnenter

-

tidalHvis du har prøvet Tidal af i en prøveperiode for derefter at droppe tjenesten igen, skal du måske lige tjekke din kreditkort-konto.

Flere tidligere Tidal-abonnenter, inklusive en hel del, der blot gjorde brug af tjenestens gratis introduktions-tilbud, er blevet opkrævet penge på deres registrerede kreditkort, også selvom de havde meldt tjenesten fra. Det skriver bl.a. The Verge og Engadget.

Annonce:

For at gøre ondt værre, er disse uheldige sjæle ikke kun blevet opkrævet penge for det billige abonnement, men derimod for det dyre Hifi-abonnement.

Tidal har allerede meldt ud, at der var tale om en fejl, og at de forurettede har fået tilbudt tre måneders gratis Tidal-abonnement som et plaster på såret.

Men det sidste har dog fået Engadgets Billy Steele til at spekulere i, at Tidal på den måde får aktiveret en række deaktiverede konti, hvilket kan ses som et snedigt, men også lidt underlødigt marketingtrick.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.