Forside Nyheder

TV 2 NEWS: Nyt studie og HD

-
Værterne på TV 2 NEWS. Foto: TV 2
Værterne på TV 2 NEWS. Foto: TV 2

TV 2 NEWS overgår til at sende fra nyt HD-studie på søndag, og er klar med mere debat, perspektiv og analyse.

På søndag tager TV 2 NEWS et nyt HD-studie i brug, og det markerer samtidig et farvel til at sende i SD for kanalen.

“Det nye studie er den største enkeltstående ændring for TV 2 NEWS siden starten for snart ti år siden”, fortæller chefredaktør Mette Østergaard, TV 2 NEWS, og fortsætter:

Annonce:

“Det nye studie giver os langt bedre muligheder for at vise det, NEWS er allerbedst til – at levere nyhedsoverblik efterfulgt af analyse og perspektiv”.

Nyhedskanalen vil gøre det tydeligere at de er mere end breaking news og tilbyder masser af debat, perspektiv og analyse. Som nyheder nævnes flere faste værtspar og forbedrede grafiske muligheder i forbindelse med det nye studie.

“Det nye NEWS-studie er skandinavisk, moderne og ambitiøst, og samtidig introducerer vi et nyt grafisk design, der afspejler nyhedsdøgnet, og som har tydelige referencer til TV 2s digitale udtryk. Via bl.a. nye infobokse kan vi lave flere henvisninger til tv2.dk og inddrage Twitter- og Facebook-kommentarer”, slutter TV 2 produktionschef Christian Rohde.

Premieren på det nye HD-studie er søndag den 31. januar kl. 7.

 

Annonce:
KILDETV 2
Forrige artikelApple: 75 mio. iPhones solgt, 1 mia. aktive enheder
Næste artikelSlut med TDC for private
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.