Forside Produkter Mobil

TV Avisen sendte live over en iPhone

-
Screenshot fra Facebook video
Screenshot fra Facebook video

TV Avisen benyttede for første gang en iPhone til en live transmission i høj kvalitet.

Live streaming via en mobil enhed er ikke nogen nyhed, men kvaliteten på eksempelvis en Skype-forbindelse kan godt være noget svingende.

Af den grund har de hidtil holdt sig fra video-streaming fra smartphones på TV Avisen fra korrespondenter med bedre muligheder. Men nu er der fundet en løsning.

Annonce:

Snestormen “tvang” DRs USA korrespondent Johannes Langkilde til at tage teknikken i brug, da han bogstaveligt talt var sneet inde og det var umuligt at få en kameramand frem.

“I dag skrev vi et lille stykke TV-historie på TV Avisen 18.30. Min live om snestormen her i USA blev lavet fra min forhave udelukkende via iPhone og app’en LiveU Smart”, fortæller Johannes Langkilde på Facebook.

TV-seerne der fulgte TV Avisens udsendelse lørdag aften kl. 18:30 opdagede næppe noget, da der blev streamet hjem til DR Byen i en kvalitet på 7 Mbit/s via tjenesten LiveU.

Hvordan det tog sig ud i TV Avisen kan ses her.

 

 

Annonce:
Forrige artikelRecordere.dk flytter på fredag
Næste artikelGoogle vil udvide deres VR-aktiviteter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.