Forside Nyheder

YouSee: Ny tv-boks klar til marts

-
Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

Den nye tv-boks fra YouSee skal hjælpe fritvalg-tv igang. Den er klar til marts.

Det er ikke første gang at vi hører om at YouSee er på vej med en ny tv-boks og at den kommer her i begyndelsen af 2016, men nu bekræfter topchefen i TDC Pernille Erenbjerg overfor Berlingske at den er tæt på nu.

Hun fortæller at den nye boks bliver helt central for YouSees muligheder for at give frit valg på tv-kanalerne, men hun erkender samtidig at det bliver en udfordring at få den nye tv-boks ud til kunderne.

“Folk har ikke en TV-boks, og det er en udfordring for os i dag. For når vi udvikler nye muligheder, f.eks. at kunne vælge frit mellem kanaler, er det reelt kun samlet set 25 procent af vores TV-kunder i TDC og YouSee, der kan bruge disse nye tjenester. Det skal vi have gjort noget ved”, fortalte Pernille Erenbjerg onsdag til Berlingske.

I dag er det kun hver 4. kunde i TDC der har en boks stående.

Den nye YouSee boks kommer i slutningen af marts måned.

 

Arbejder mod en fælles tv-platform

I dag kunne TDC fortælle at alle privatkunder flyttes ind under YouSee, og på tv-siden arbejdes der hen imod en fælles platform for alle tv-kunderne i Danmark og Norge.

“I 2018 vil vi have én fælles TV-platform for vores aktiviteter i Danmark og Norge”, slutter topchefen overfor Berlingske.

I Norge har TDC/YouSee i dag kabel-tv-selskabet Get.

 

Annonce