Forside Nyheder

Dit Netflix-login er guld på det sorte marked

-
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk

Sikkerhedsfirma advarer mod at give dit Netflix-login til fremmede. Konti handles på det sorte marked.

Sikkerhedseksperten Symantec advarer nu brugere af Netflix mod det voksende sorte marked for login-oplysninger til streamingtjenesten.

Det er blandt det phishing-angreb mod danske Netflix-medlemmer som vi skrev om tidligere på måneden, som har fået sikkerhedseksperterne til at udsende en advarsel om at “identitets-tyveri” er rykket til Netflix nu.

I en email på dansk, der ligner en henvendelse fra Netflix, der forsøger bagmændende at lokke login- og betalingsinformationer ud af dem der falder i fælden.

 

Falsk email udgiver sig for Netflix. Foto: Nicki Sørensen
Falsk email udgiver sig for Netflix. Foto: Nicki Sørensen

 

Vil have dit Netflix-login

Men ifølge Symantec handler den slags ikke nødvendigvis om at fiske kreditkortinformationer der senere kan misbruges; Det bruges også til at fiske Netflix login-oplysninger.

Der er nemlig et voksende sort marked for gangbare adgange til Netflix. Falder dit  brugernavn+kodeord i de forkerte hænder kan det videresælges på det sorte marked.

I vor tids “hælercentraler” bliver Netflix-adgange solgt for ned til under 2 kroner per Netflix-konto, og så garanterer sælger at den virker i 7 dage, ellers får kunden en ny.

Så giv agt overfor disse phishing-forsøg, og mener du at kunne have været udsat for et så skift kodeord til Netflix.

 

Annonce