Forside * Nyheder

Her er den første trailer for ’House of Cards’ Sæson 4

-

FUDet var en af de øjeblikke, der fik hårene til at rejse sig på armene.

Hvis man sad i USA og så CNNs store præsidentvalgs-debat for det republikanske parti i midten af december, dukkede der pludselig en uventet valgreklame op.

Annonce:

Først kunne man forledes til at tro, at det var en af kandidaterne i debatten, der havde valgt at udnytte lejligheden til at fortælle lidt mere om sig selv. Men det viste sig, at reklamen var for Frank Underwood i Kevin Spaceys skikkelse.

Underwood er nemlig på valg i fjerde sæson af House of Cards, og med reklamen fik vi samtidig at vide, at den nye sæson bliver sluppet ud på Netflix om blot tre uger, 4. Marts.

Nu har vi imidlertid fået en rigtig trailer for den nye sæson, der afslører, at adskillelsen mellem Claire og Frank ikke ser ud til at blive mindre. Og så er der ellers en montage, der får den nye sæson til at se ud som om, den nok skal levere al det ’Democracy Porn’ og drama, som vi kender fra de tre andre sæsoner

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.