Forside Nyheder

Ny Miracast-adapter fra Microsoft

-

WDA_v2_back_of_TV_blog-1024x496Microsofts trådsløse display-adapter har fået en opdatering.

Det er omkring halvandet år siden, den første version kom på gaden, og der er sket en del små forbedringer i den nye version.

Som alle andre produkter i kategorien, der understøtter Miracast, er formålet at spejle din computerskærm eller skærmen på en Android-enhed på dit tv. Microsoft har med den nye version af deres Wireless Display Adapter gjort denne funktion bedre ved at reducere latency’en krafigt, sådan at der er en mindre forsinkelse mellem ens handling og dens konsekvenser på skærmen.

Hvad der dog måske er mere interessant, er at den nye adapter har fået et fysisk redesign, og er kun cirka halvt så lang som den gamle version. Det er naturligvis altid en fordel, når man har med et produkt at gøre, der skal sidde bag på ens tv i HDMI-stikket. Den skal dog stadig have strøm via USB.

Den nye version lander 1. marts i USA, men kan forudbestilles fra Microsoft nu. Vi finder dog formentlig først ud af 1. marts, hvordan den eventuelt vil blive solgt i Europa, eller om man f.eks. skal købe den på eBay og benytte deres internationale videresendelsestjeneste.

Den er i USA sat til at koste 50 dollar, eller cirka 340 kroner før skatter og afgifter.

Annonce