Forside Nyheder

Nye spionfotos af GALAXY S7

-

s7backDer er netop blevet lækket nye spionfotos af Samsungs kommende flagskibstelefon.

Vi forventer, at den bliver vist frem for verden d. 21. februar ved en presse-event i Barcelona, men allerede nu ser telefonen ud til at leve op til de rygter, der er gået forud.

Det første billede (ovenfor), der kommer fra ReviewDao.vn,ligner en almindelige GALAXY S7, og her skal man lægge mærke til formen. Rygterne går nemlig, at der er meget større batteri i S7 end i S6, men læsernes øjne må selv vurdere, om S7 ser tykkere ud end S6. Det ser dog ud som om, det er lykkedes Samsung at få kamera-bumpet ned i tykkelse.

s7edgesideDet andet foto (herover) er af en S7 Edge. Her er den bøjede skærm, vi kender fra S6 stadig til stede, selv om telefonen ser en anelse større ud, hvilket rygterne også har peget på. Det sidste billede kommer fra Weibo-brugeren Jkwan.

De to spionfotos er blevet samlet op af Engadget.

Annonce