Forside Produkter Connected Home

Onkyo T3: En højttaler til dametasken

-
Onkyo T3 - Trådløs Bluetooth højttaler.
Onkyo T3 – Trådløs Bluetooth højttaler.

Oftest forbinder man navnet Onkyo med store brutale forstærkere og recievere, men nu er de sammen med Gibson klar med en lille trådløs højttaler til dametasken.

Onkyo har i dag præsenteret en lille ny elegant trådløs højttaler. Højttaleren hedder T3, og er klar til at streame musik via Bluetooth.

Højttaleren er meget lille (14 x 6 x 2,3 cm), og kan let ligge i en dametaske. Og med en vægt på 250 gr. er det ikke fordi den er meget tungere end en Smartphone.

Rose-Gold og Elfenben-hvid

T3 fåes kun i én farvekombination Rose-Gold front og bag, og elfenben-hvid i siderne og på toppen.

Der er to 36 mm højttalere, og en bashøjttaler på bagsiden fortæller Søren Lund fra Gibsen.

Lydmæssigt bevæger højtaleren sig i området 100Hz-20kHz, som sikrer, at selv detaljer i musikken gengives så godt som en højttaler af den størrelse kan. Det indbyggede batteri giver op til 8 timers musik, og kan iøvrigt også bruges til at oplade din telefon.

Det er muligt via Multipair-teknologi at tilslutte to forskellige enheder til højtaleren. Og skulle du få et telefonopkald, så stopper musikken og du kan håndfrit besvare det.

På oversiden er der et betjeningspanel, men du kan eksempelvis også styre lydstyrken fra din smartphone. Og du kan bruge den gratis app Onkyo HF Player til at øge lydoplevelsen, når du streamer eller lytter til musik fra din smartphone.

Pris

Vejledende udsalgspris: 1.299 kroner.

Annonce