Forside Nyheder

Parabolkunder mister flere tv-kanaler, uenighed om prisen

-

Discovery tv-kanaler

Det lykkedes ikke Telenor at nå til enighed med Discovery om en fortsat distrbution af Kanal 4, Kanal 5, 6’eren m.fl.

Discovery Channels, der står bag tv-kanaler som Discovery, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren m.fl. nåede ikke til enighed om en fortsat distribution med Telenor, der er bag satellit-distributøren Canal Digital.

Dermed mister Canal Digitals kunder adgangen til Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Eurosport og Discoverys ni øvrige kanaler fra nu af og ind til, der indgås en ny aftale. I alt er det ca. 200.000 danske husstande, som mister muligheden for at se Discoverys kanaler.

“Dette er en trist dag. Vi beklager på det stærkeste, at vores kunder i øjeblikket mangler Kanal 5 og de øvrige Discovery-kanaler. Vi er meget skuffede over, at den amerikanske mediekoncern vælger at tage et så drastisk skridt”, fortæller Jarl Söderman, adm. direktør, Canal Digital Danmark.

Discovery har på det seneste være ude med store opkøb af rettigheder til dyre sportsbegivenheder som OL 2018-24, og flere vurderer at det er de indkøb som nu forårsager prisstigninger overfor kunderne hos tv-distributørene.

En prisstigting som Telenor, og dermed Canal Digital, indtil videre har sagt fra overfor.

Brudet smitter af på kunder hos Viasat, der nu mister de tv-kanaler der byttes med Canal Digital.

 

Annonce