Forside Produkter Mobil

Sådan kunne et nyt kontrol center se ud på iOS

-
Screenshot fra Sam Beckett's hjemmeside
Screenshot fra Sam Beckett’s hjemmeside

Der kommer ofte idé koncepter baseret på iOS eller Apple hardware på nettet, men langt fra alle bliver til noget. Denne her video måtte dog gerne blive til virkelighed på iOS 10 med 3D Touch. Det handler om en kraftig forbedring af Control Center.

Den britiske designer Sam Beckett har lavet et koncept hvordan man kan kombinere 3D Touch og muligheden for at flytte rundt på de funktioner man ønsker i sit kontrol center. Noget som Android har haft i flere versioner nu.

F.eks. kan du vælge trådløs netværk ved 3D Touch, og let vælge hvor længe din telefon skal være i lydløs tilstand.

Se videoen ovenfor, og se hvorfor vi gerne så at flere af de idéer som Sam Beckett kommer med gerne måtte blive til virkelighed.

Annonce