Forside Nyheder

Waoo: Vi slukker ikke for de analoge tv-kanaler

-
Foto: Waoo
Hos Waoo slukker de analoge tv-kanaler ikke i dag. Foto: Waoo

Mens kabel-tv og antenne-foreninger har travlt med at slukke for analog TV, så fortsætter det hos Waoo.

I dag slukker YouSee kabel-tv for de analoge tv-signaler og det ventes at give sort skærm på tusindvis af ældre TV og recordere.

Mens antenneforeninger og kabel-tv slukker for de analoge tv-kanaler for at skaffe mere plads til højere bredsbåndshastigheder, bedre HD-kvalitet og andre nyheder, så kan fiberselskaberne tage en slapper.

 

Fiber har pladsen

På fiber er der nemlig plads nok til det hele, og det betyder at Waoo ingen planer har om at slukke for de analoge tv-signaler, fortæller de til recordere.dk.

På fiber er det muligt at få installeret en boks der leverer et komplet kabel-tv signal til husstanden, og dette med analoge tv-kanaler, mens internet-forbindelser mv. leveres parallelt med tv-signalerne.

“Fibernettet har, i modsætning til kabelnettet, rigelig kapacitet til at bevare det analoge TV-signal, uden at det på nogen måde går ud over muligheden for steaming og andre online aktiviteter”, fortæller Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i EnergiMidt Fiberbredbånd, og fortsætter:

“Vi har afsat en særskilt, dedikeret båndbredde til TV, så vi ser ingen grund til at lukke for signalet nu, når der stadigvæk er en relativt stor mængde analoge TV-apparater i brug i de danske hjem”.

Se også: YouSee slukker for de analoge tv-kanaler 9/2 og det rammer ældre tv og recordere.

 

Annonce