Forside Indhold og distribution Film

Ford patenterer projektor til selvkørende biler

-

FordlærredHvad skal du fordrive tiden med, når du sidder i din selvkørende bil på en lang køretur?

Du skal da se en film, naturligvis! Og det har Ford tænkt sig at hjælpe dig med.

Som alle de andre store bilproducenter er Ford i gang med at positionere sig, når det gælder helt eller delvist selvkørende biler, og de har tænkt sig at være ledende på selvkørende bil-underholdning.

I hvert fald har de fået patent på et system, hvor der bliver bygget en projektor ind i den selvkørende bil, der kan vise film og tv på et lærred, der ifølge patentansøgningens tegninger ruller ned foran forruden.

Nu er det ikke sikkert, at den praktiske udformning bliver som på tegningerne – eller at Ford nogensinde vil tage patentet i brug – men der er meget, der tyder på, at lovgivningen vil kræve, at der skal sidde en person bag rattet, selv når bilen er selvkørende. Og så nytter det jo ikke noget, at vedkommende ikke kan se ud af forruden.

Men idéen er sjov, og peger bestemt i retning af, hvad fremtiden vil bringe.

Annonce