Forside Produkter Mobil

Nu kan du forudbestille LG G5

-
LG G5 med sit udskiftelige batteri
LG G5 med sit udskiftelige batteri

Nu kan man forudbestille LG’s roste smartphone LG G5, der blev introduceret på Mobile World Congress tidligere i år. LG G5 og LG Friends vil blive lanceret over hele landet den 15. april.

“Vi er ikke kun stolte af LG G5, men også spændt på, hvordan den vil blive modtaget af de danske kunder”

, siger David Montanya, Nordic GTM Mobile manager, LG Electronics.

LG G5 er udelukkende formgivet i metal og kommer med et slide-out batteri, der gør det nemt at udskifte et fladt batteri med et fuldt opladet på blot få sekunder.

Et ekstra 135 graders vidvinkelobjektiv gør det muligt at vælge mellem standard eller vidvinkel, når du tager billeder.

 

LG-G5-Infographic

LG’s første modul-smartphone

LG’s Modular Type-design giver G5 mulighed for at blive forvandlet til et kompakt kamera, Hi-Fi musikafspiller m.m. Samtidig med at muligheden for at skifte batteriet stadig er intakt. Moduler til G5:

LG CAM Plus er et alsidigt kameramodul, der kan installeres via batterirummet for at give et behageligt greb, og en nem håndtering af LG G5 som et kompakt kamera og ekstra batterikapacitet.

Hi-Fi Plus med B&O Play er en bærbar DAC Hi-Fi lyd-afspiller, der er udviklet i samarbejde med B&O Play til at imødekomme behovene hos dem, der ønsker at nyde lyd af højeste klasse.

Always-on-display på 5,3’’ QHD IPS Quantum skærm på LG G5 har en always-on funktion til løbende at vise klokkeslæt og dato, selv når skærmen er inaktiv.

 

Pris og tilgængelighed

LG G5 bliver lanceret i Norden den 15. april med en cirka pris på 4.990 DKK.

Annonce