Forside Nyheder

Minecraft kommer i en VR-version

-

minecraft__140227211000Minecraft-nørder i alle aldre kan godt begynde at glæde sig.

Nu kommer spillet nemlig snart i en Virtual Reality-version. Der var megen begejstring, da Microsoft første gang viste sin HoloLens-brille frem ved blandt andet at demonstrere en Augmented Reality-version af Minecraft.

Men det er da et endnu mere logisk skridt at lave Minecraft i en VR-version, for så attraktiv er ens stue måske heller ikke som baggrund for det ’klodsede’ byggespil.

Minecraft handler jo netop om at bygge verdener, så at kunne gå ind i den verden, man er i gang med at bygge, virker som en logisk feature.

I første omgang kommer Minecraft til Oculus Rift, hvilket Microsoft afslørede ved en event i sidste uge. Der er imidlertid tale om en VR-version af det Minecraft-spil, man kender, og ikke en helt nyprogrammeret version. Og det burde betyde, at andre VR-briller hurtigt kan blive kompatible med spillet.

Den konkrete lanceringsdato kender vi endnu ikke.

Annonce