Forside Produkter Connected Home

Nye Hue-pærer viser alle nuancer af hvid

-
Philips Hue wake-Up
De nye Hue-pærer kan hjælpe med at vågne

De nye pærer til Philips Hue kan skifte farve i alle nuancer af hvid.

Varmt eller koldt lys? De nye pærer under navnet Philips Hue White Ambience kan skifte farve i “alle” nuancer af hvid.

De gå fra dagslys på 6500 Kelvingrader i farvetemperatur og ned til sterinlysstemning på 2200 Kelvingrader. Ved 4000 Kelvingrader kan pæren lyse med 800 lumen, hvilket svarer til en 60 Watt glødepære.

Via den funktion som Philips kalder “rutiner” er det muligt at få pærene til at følge lysets rytme dagen igennem, så de starter i varm og bliver mere blå om dagen for at slutte i varm igen om aftenen når solen går ned.

Det kan også bruges til at vågne “blidt” ved at lyset tænder langsomt om morgenen før man skal op.

“De fleste mennesker vågner behageligt og naturligt, når det gradvist bliver lyst, ligesom vi lettere finder ro om aftenen, når lyset aftager naturligt. Så selvom vi ikke kan styre det naturlige dagslys, kan vi efterligne det, så det passer til vores daglige rutiner”, fortæller Andreas Bahnsen produktchef hos Philips Lighting.

 

Philips Hue routine work out

 

Hue White Ambiance har også en ”Natlys”-indstilling med en minimal grad af blåt lys, der er kendt for at forstyrre nattesøvnen. Indstillingen kan bruges, hvis man skal op om natten, så søvnen forstyrres så lidt som muligt. Endelig kan man sætte energigivende lys, hvis man for eksempel skal arbejde eller motionere.

Philips Hue White Ambience vil blive solgt både som enkeltpærer og som et startsæt med Hue Bridge (forbinder Hue til husets WiFi), 2 pærer og en vægkontakt.

Den nye Hue Bridge understøtter Apple Homekit, hvilket betyder at lyset også kan styres igennem Siri talekontrol.

 

Philips Hue White Ambiance starter kit
Philips Hue White Ambiance starter kit

 

Pris og tilgængelighed

Philips Hue White Ambience kommer til salg senere dette forår.

Prisen er endnu ikke annonceret.

 

Annonce