Forside Produkter Multirum

Panasonic multirum udvides med 4 højttalere

-

SC-ALL05 white bath 2

Panasonic udvider indenfor trådløs multirum musiksystemer med i alt fire nye højttalere.

De fire nye højttalere i år indenfor Panasonics højttalersystemer hedder:

SC-ALL05, SC-ALL5, SC-ALL7CD og SC-ALL9.

De kommer allesammen med trådløs tilslutning lyden på hhv. Wi-Fi og Bluetooth, mens SC-ALL7CD samtidig er et mikroanlæg med USB, CD og radio.

Den lille SC-ALL05 er vandafvisende og tåler brug i vådrum. Den kommer endda med en særlig indstilling der booster mellemtonen, for tydeligere gengivelse i brusebadet. Den kan spille op til 6 timer på en opladning.

 

 

Panasonics musiksystem bygger på Qualcomms AllPlay som etablerer forbindelsen imellem højttalerne via Wi-Fi. Det er muligt at lade to højttalere spille sammen i stereo.

Af streamingtjenester understøttes bl.a. Spotify og Napster samt radio via TuneIn.

Der understøttes “re-streaming” hvilket betyder at en vilkårlig højttaler i musiksystemet kan gå ind og være kilde for andre højttalere. Dette er især anvendeligt med højttaler der har kilder som USB, CD og radio. Her kan de signaler streames videre ud i musiksystemet, så der eksempelvis kan høres en CD i hele huset.

Anlægget SC-ALL7CD kan også afspille hi-res audio i FLAC (op til 192kHz/24bit) eller WAV (op til 192kHz/24bit) via USB. En anden detalje er at der benyttes højttalerenheder med membraner af bambus.

 

Panasonic SC-ALL5

 

Panasonic SC-ALL6

 

Panasonic SC-ALL7CD

 

Panasonic SC-ALL9

 

Pris og tilgængelighed

Annonceres serere.

 

Annonce