Forside Indhold og distribution Musik

SoundCloud hyrer streaming-veteran til deres abonnementstjeneste

-

alisonmooreSoundCloud rykker tættere og tættere på at blive en kommerciel musik-streamingtjeneste.

Det seneste træk er, at de har hyret Alison Moore (bill.), der tidligere har været involveret i lanceringen af streamingløsninger hos NBCUniversal og ikke mindst var med til at gøre HBO til en af de stærkeste spillere indenfor streaming.

Hun er blevet ansat hos SoundCloud som ’Chief Revenue Officer’, og har altså ansvaret for at få penge i kassen ved at gøre SoundCloud til en kommerciel tjeneste.

SoundCloud er lige nu i gang med at indgå aftaler med de store pladeselskaber, og har allerede fået det største af dem i hus, nemlig Universal Music Group.

Når SoundCloud engang lanceres som ’rigtig’ musikstreaming-tjeneste har de en enkelt fordel frem for konkurrenter som Spotify, Apple Music og Tidal. SoundCloud bruges nemlig allerede af en hel del store navne som Kanye West og Drake til at kommunikere med deres fans, bl.a. ved at lægge demoer og uudgivne numre ud til download.

Annonce