Forside Baggrund

Stofavælgere får snart frit valg på TV

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Stofa klar til at tilbyde frit tv-valg i Aarhus til april og resten af landet til maj.

Stofaproduktet for frit valg på tv-kanalerne hedder MitTV, og her betales der kun for de tv-kanaler der ses og for de måneder de er valgt.

I alt er der over 100 tv-kanaler der frit kan vælges til eller fra krydret med funktioner som StartForfra+ med 48 timers arkiv.

Det bliver i første omgang Stofas kunder i Antenneforeningen Aarhus, der får mulighed for at vælge mellem de traditionelle tv-pakker og det nye Stofa MitTv, hvor man alene betaler for de kanaler, man rent faktisk ser på månedsbasis.

”Alle kender vist til irritationen over, at betale for noget man ikke bruger. Det tager Stofa nu konsekvensen af, og vi ser derfor rigtig meget frem til om få uger at lancere Stofa MitTv i Aarhus og dermed give tv-forbrugerne mulighed for kun at betale for det tv, de ser”, fortæller Ole Fruekilde Madsen, adm. direktør i Stofa.

 

Arris_TV_boks

Et smugkig og et klik

I det nye MitTv-univers bliver der adgang til over 100 forskellige kanaler, hvor du for hvert program, som kanalen viser, kan se tre minutters smagsprøve og med et klik på fjernbetjeningen, åbnes kanalen op for den fortløbende måned. Det er der ingen andre udbydere i Danmark, der kan tilbyde i dag.

Stofa MitTv bliver uden binding, og man kan dermed frit vælge fra måned til måned, hvilke kanaler man vil have. Vil du se nogle særlige sportsbegivenheder, underholdningsshows eller noget helt tredje, kan du dermed frit tilkøbe de kanaler, du har brug for en måned ad gangen. Dermed kan du altid følge med i lige netop det, der interesserer dig.

Alle kanaler kan købes enkeltvis, og det giver gennemsigtighed og fleksibilitet for de tv-seere, der selv ønsker at sammensætte deres kanaler – du er derfor ikke bundet af faste pakker, hvis du fx vil følge en programserie på en bestemt kanal i nogle måneder.

 

Kanalpriser

Dette koster tv-kanalerne i enkeltkøb via Stofa MitTV (tryk på et billede for at åbne galleri over priser).

 

Pris og tilgængelighed

Et abonnement på Stofa MitTV koster:

 • Kr. 75/måned inkl. den mindste tv-boks
 • Kr. 99/måned inkl. tv-boks med harddisk

Antenneforeningen Aarhus tyvstarter det nye MitTV den 31. marts. Resten af Stofa følger efter den 3. maj.

 

Fakta om Stofa MitTv?

Stofa MitTv er en del af Stofa SmartTv. Udover frit tv-valg får du derfor en masse spændende muligheder med Stofa MitTv.

 • Frihed til at købe præcis de kanaler du ønsker
 • Se købte kanaler med det samme – betal med dit Visa/Dankort
 • Man vælger program og tv-kanal via tv-guiden
  Stofa MitTv kræver en SmartTv boks til 75/99 kr. md. (lejeboks uden og med harddisk) inkl. SmartTv abonnement
 • Alle de funktioner fra Stofa SmartTv følger med
  – spol, start forfra og pause og optag programmer (boks med harddisk)
  – lej film (vælg mellem 5.000 filmtitler)
 • Tag MitTv og alle dine kanaler med dig overalt i Danmark på både web og app

 

Annonce