Forside Nyheder

Streamingkrig: Kanye West gør (mere) forskel på Tidal og de andre

-

kanye-life-of-pablo-artNu begynder vi for alvor at kunne se, hvordan de forskellige musikstreaming-tjenester har tænkt sig at konkurrere på indhold sammen med artisterne.

Kanye West har både som medejer og som ven af hovedejeren Jay-Z et særligt forhold til Tidal. Og derfor lod han sit nye album ’The Life of Pablo’ streame på Tidal eksklusivt til at starte med.

Annonce:

Nu kommer turen så til Spotiy og Apple Music, hvis brugere kan lytte til albummet fra fredag. Men Kanye West har ikke tænkt sig at give dem den samme oplevelse, som man kan få på Tidal.

Albummet, man finder på Spotify og Apple Music er det samme, som man har kunnet streame indtil nu på Tidal, men til gengæld har Kanye West været inde og lavet versionen på Tidal om. Ifølge Engadget er der nu lavet om i 12 af 19 sange på albummet, sådan at den version af albummet, der er tættest på Kanyes vision, udelukkende ligger på Tidal.

Det siger noget om, hvordan de forskellige streamingtjenester i fremtiden kan positionerne sig selv i forhold til hinanden. Men endnu vigtigere, så siger det noget om at albums i fremtiden kan betragtes af kunstnerne som værker, der aldrig bliver helt færdige – men i stedet er værker, man altid kan skrue på og pille ved senere hen.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.