Forside Nyheder

YouSee har scoret antenneforening i Odense

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

4.400 medlemmer i Dyrup Sanderum Antenneforening får fremover leveret fra YouSee.

YouSee taber løbende tilslutning. Kunder frafalder TV-distributøren der snart overtager alle TDC’s privatkunder.

Men nu har de også scoret en større antenneforening i Odense. Det er Dyrup Sanderum Antenneforening med 4.400 medlemmer der snart får signalerne leveret fra YouSee.

“Med skiftet bliver det YouSee, der fra 31. marts 2016 kommer til at levere tv-signaler i vores kabelnet”, fortæller formand for Dyrup Sanderum Antenneforening, Henrik Lindholm, i en pressemeddelelse, og han fortsætter:

“Der vil fortsat være tre pakker som hidtil, men vi tilføjer nye services, som gør der nemmere at opnå netop den sammensætning af kanaler mange ønsker og samtidig tilføjes den mobilitet, man må sige nærmest er nødvendig i dag”.

Antenneforeningen fortæller at skiftet til YouSee betyder besparelser for medlemmerne samtidig med at der kommer mere valgfrihed.

“Nu får medlemmerne en chance for i endnu højere grad at sammensætte præcis den pakke, som den enkelte ønsker. 31 kanaler i Fuldpakken kan skiftes ud hver måned og erstattes af andre. Mellem- og Fuldpakken bliver henholdsvis 228 og 744 kroner billigere om året”, slutter Henrik Lindholm.

 

Annonce