Forside Nyheder

Denne 1983-spilkonsol i guld koster 30.000 kroner

-

AnalogueVille du betale mere end 30.000 kroner for en 33 år gammel spilkonsol?

Vel at mærke en spilkonsol, der ikke har tilhørt Steve Jobs eller Ronald Reagan, og som ikke engang er ’Vintage’? Nej, vel?

Annonce:

Men der skal nok være dem med tilstrækkelig mange penge og tilstrækkelig meget nørderi i sig – formentlig i Silicon Valley – der kunne finde på det. Og til dem har firmaet Analogue lavet netop sådan en spilkonsol.

Firmaet specialiserer sig i at sælge nye versioner af den klassiske Nintendo Entertainment System-konsol, også bare kendt som NES. Denne var ikke sindssygt udbredt i Danmark, fordi den kom ud nogenlunde samtidig med Commodore 64 og havde samme grafik-niveau. Og 64’eren var som bekendt voldsomt populær i Danmark.

Men i USA er der mange, der tænker nostalgisk tilbage på deres NES på samme måde som mange danske computernørder tænker tilbage på Commodore 64. Og derfor har Analogue lanceret en lækkert designet version af NES, som man kan stoppe sine gamle spilkassetter i, hvis man stadig har dem. Den hedder Nt, og koster lidt mere end en PS4.

Med mindre, der altså er tale om den nye limited edition-model, der har en 24 karats guld-finish. Og det er den, der koster over 30.000 kroner. Den har Analogue lavet for at fejre 30-års-jubilæet for en af de helt store spilklassikere: ’Legend of Zelda’. Som selvfølgelig følger med på en guldfarvet cartridge.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.