Forside Indhold og distribution Biograf

Amerikansk biografkæde vil tillade SMS’er under filmen

-

notextingDen amerikanske biografkæde AMC er blevet offer for lidt af en Twitter-storm.

I går kunne man nemlig i forskellige medier læse, at kædens direktør, Adam Aron, havde udtalt til Variety, at han var åben over for at lade folk SMS’e under biografforevisninger. Til trods for, at lyset fra en smartphone-skærm kan være endog meget forstyrrende i biografmørket.

Annonce:

”Man kan ikke fortælle en 22-årig, at vedkommende skal slukke sin telefon”, siger Aron, ”Det er bare ikke sådan, de lever deres liv”. Aron vil altså forsøge at få fat i eller fastholde det unge publikum ved at tillade SMS-kommunikation under filmen. ”For en 22-årig svarer det til at hive en af vedkommendes arme af.”

Aron forestiller sig dog, at AMC kan lave særlige sektioner i biografen, hvor man må SMS’e. Der kan også blive tale om specifikt SMS-venlige biografsale.

Men som en enkelt Twitter-bruger bemærkede som reaktion på nyheden: ”Vi har allerede sale, hvor man kan SMS’e under en film. Det hedder en dagligstue.”

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.