Forside Nyheder

For analog tv: Hærværk mod stor antenneforening

-
Hærværk mod kabel-tv i Odense. Foto: Shutterstock.com
Hærværk mod kabel-tv i Odense. Foto: Shutterstock.com

Medlemmerne i en af danmarks største antenneforeninger er ramt af hærværk. Aktivister vil have analog tv tilbage.

En af danmarks største antenneforeninger er ramt af hærværk; En eller flere aktivister går direkte efter at sabotere medlemmernes tv- og internet-forbindelser.

Det er Glenten i Odense, en forening med omkring 30.000 medlemmer, der lige nu oplever et omfattende hærværk. Det skriver Fyens Stifttidende.

Annonce:

Om natten klippes kabler over, de coax-kabler der forsyner hver husstand med internet og tv.

 

Trusselsbrev

Hærværket følger efter et trusselsbrev fra marts hvor aktivist(er) krævede analog kabel-tv bevaret på Glenten antennelaug. Hvis det ikke blev efterlevet ville forbindelserne til 800 private hjem blive klippet.

Den 4. april slukkede Glenten, som en af de sidste af de store antenneforeninger i Danmark, for de analoge tv-signaler.

Allerede før det analoge sluk – den 22. marts – blev der klippet 48 af de såkaldte stikledninger. Dvs. de kabler der forsyner hustandene med signaler i Odense-gaderne Fredensgade, Allégade, Skt. Knuds Gade og Alexandragade.

Her natten til tirsdag blev der klippet yderligere 17 stikledninger i Odense på Fredensgade, Absalonsgade, Kronprinsensgade, Gormsgade og Skt. Knuds Gade.

Både trusler og hærværk er politianmeldt.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.