Forside Nyheder

HTC satser hårdt på VR

-

VR_Web_Product_HMDTaiwanesiske HTC ser tilsyneladende en stor mulighed for at indhente tabte indtægter via Virtual Reality.

Firmaet, har over de seneste år skrantet med regnskaberne, fordi de ikke rigtig har kunnet gøre deres ellers velanmeldte flagskibs-telefoner til megasællerter. Men nu vil de satse et stort, trecifret millionbeløb på at gøre VR bedre.

Annonce:

Det handler bl.a. om økosystemet omkring deres HTC Vive-brille, der lige nu er den direkte partner til VR-initiativer på spilplatformen Steam.

HTC vil via deres nye Vive X-initiativ pumpe 100 millioner dollar ind i startups, der arbejder med VR. Det skal være med til at skabe det, som HTC mener, der mangler på alle VR-platformene: Indhold.

Det ser ikke umiddelbart ud som om, HTC har tænkt sig at holde sig til startups, der udvikler til Vive-platformen, men vil løfte hele VR-området med initiativet.

Vive X bliver først lanceret i Beijing, og så siden i San Francisco og Taipei.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.