Forside Produkter Mobil

Huawei topmodel med Leica dual-kamera

-
Huawei P9
Huawei P9

Huawei præsenterer topmodel med Leica dual-kamera og markedets hurtigste processor

I London i dag har Huawei præsenteret deres nye flagskib P9, der med Leica dual-kamera sætter barren højt for smartphone-fotografering, med markedets hurtigste processor og et batteri med enorm kapacitet.

Annonce:

“Med P9 præsenterer vi en telefon, som for alvor sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af kameraet i en smartphone,” siger Thor Gøtz, direktør for Huawei Consumer BG og fortsætter: “Folk verden over tager millioner af billeder med deres smartphones hver dag, og vi er begejstrede for at kunne give P9-brugerne det bedste værktøj til dato inden for smartphonefotografering.”

 

De to kameraer, der udgør dual-kameraet, er henholdsvis et RGB-kamera, der er udviklet til at opfange farver, og et monokromkamera, der er designet til at opfange stor detaljerigdom i sort/hvid. Til sammen skaber de to kameraer billeder, der er rige på farver, dybde og detaljer. Især i omgivelser med svagt lys kommer dual-kameraet til sin ret, da de to linser opfanger mere lys ifølge Huawei.

 

Huawei P9
Huawei P9

Power og performance med Kirin 955 processor

Med Huawei’s egen Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-baserede CPU, lover Huawei markedets hurtigste processor til smartphones til dato.

Og med et batteri på 3.000mAh batteri skulle P9 let kunne klare over en dag.

P9 har en fingeraftrykslæser placeret på bagsiden, hvor den nemt tilgås med pegefingeren, så man hurtigt og sikkert kan få adgang til telefonen. Den forbedrede fingeraftrykssensor nedsætter risikoen for uautoriseret brug af telefonen, samtidig med at man hurtigt og sikkert har liv i telefonen fra standby-tilstand.

Fingeraftrykssensoren er dog langt mere end et sikkerhedselement. Sensoren kan også bruges til at tage billeder og bladre i albums, kun ved brug af pegefingeren, ligesom det også er muligt at tage telefonen ved at berøre sensoren.

”Innovation og brugeroplevelse har været helt centrale elementer i udviklingen af P9, som er det levende bevis på, hvor Huawei er på vej hen som teknologiproducent. Det exceptionelle kamera, den lynhurtige processor og det smukke design indskriver P9 i den absolutte top inden for smartphonekategorien,” siger Thor Gøtz.

Som det er kendetegnet for Huaweis P-serie af flagskibstelefoner er P9 skabt i et minimalistisk og stilrent design. Smartphonen, der kommer med en 5,2 tommer skærm med et 1080P display, er bygget i 2.5D glas og diamantskåret aluminium.

P9 Plus med større skærm

I London præsenterede Huawei også P9 Plus, der har en skærm på 5,5 tommer med press touch-teknologi og et 3,400MAh batteri. P9 Plus tilbyder ”Dual-IC Rapid Charge”, som giver hele seks timers tale efter kun 10 minutters opladning.

 

Samtlige danske operatører vil sælge P9

Huawei P9 lanceres i danske butikker d. 2. maj til en vejledende udsalgspris på 3.999 kr. Telefonen kan købes via samtlige danske operatører og deres underselskaber. Derudover kan den købes hos Dansk Supermarkeds forhandlere af elektronik og hos Elgiganten.

P9 Plus forventes lanceret i juli måned til en vejledende udsalgspris på 5.499 kr.

 

Fakta om Huawei P9

  • 5,2 tommer fuld HD skærm med en farveskala, der giver displayet mulighed for at dække 96 % af hele farvespektret.
  • Dual-kameraet fra Leica er et 12MP-kamera med RGB- og BW-sensorer og laser-assisteret fokus.
  • Processoren er Huaweis seneste Kirin 955 chipset, der er baseret på ”TSMC 16nm FinFET Plus chip teknologi”. CPU performance er 100 % bedre end forgængeren P8 og 3D-grafik er forbedret med 125 %.
  • Styresystemet bliver Huaweis Emotion UI 4.1, der er baseret på Android Marshmallow 6.0.
  • P9 understøtter den nyeste vendbare USB Type-C-teknologi.
  • Huawei P9 kommer til Danmark i farverne Titanium Grey og Mystic Silver
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.