Forside Produkter Connected Home

Philips Hue får smartere styring

-

Philips-Hue-app-lights-overview

Ny Philips Hue-app gør lyssætning endnu mere personlig.

Philips har givet hele styringen af deres smarte Hue-pærer en stor overhaling, så stor at den nye app har fået navnet “Philips Hue Gen 2”.

Annonce:

Philips Hue Gen 2 til Android og Apple iOS gør lyssætning i hjemmet endnu mere personlig, og kan nemt tilpasses dagligdagens aktiviteter.

 

scenes2

 

Philips Hue Gen 2 og indeholder tre nye funktioner, der sikrer, at lyset kan indstilles til ethvert behov og rutine. Brugerne vil nemlig at have kontrol og frihed til at tilpasse lyset til alle situationer, lyder det fra Philips.

”Philips Hue-systemet har løbende vokset sig større med flere produkter, apps og partnerskaber med førende smart home-platforme, og interessen fra brugerne er fulgt med”, fortæller Andreas Bahnsen, Product Marketing Manager hos Philips Lighting, og fortsætter:

“De efterspørger endnu flere funktioner, og med den nye Gen 2-app kan vi opfylde deres ønsker. Den er designet til brugerne, testet af brugerne og udarbejdet efter deres feedback. Gen 2 giver mere kontrol og frihed end nogensinde før”.

 

Phone11

 

Gen 2’s funktioner gør det endnu nemmere at skabe personlig lyssætning. Fx giver testernes favoritfunktion ”Rooms” mulighed for at skrue op og ned for alle lys i et rum.

Derudover kan man understøtte alle døgnets rutiner ved hjælp af ”routines”-funktionen, så det bliver lidt nemmere at falde til ro om aftenen eller komme ud af sengen om morgenen. Og ønsker man at værne om sikkerheden i hjemmet, kan ”Home & Away”-funktionen tænde lyset, når man ikke er hjemme.

Gen 2 har desuden fået et intuitivt design, som nemt giver overblik over samtlige Hue-pærer i hjemmet. Med enkelte klik eller swipes kan lyset indstilles efter behov, fx fra rullemenuen på startskærmen.

Hue fungerer desuden problemfrit med Amazon Alexa, Apple HomeKit, Bosch, Nest, Samsung SmartThings og andre smart home-enheder og wearables.

 

Philips-Hue-app-scenes-overview

 

Nyheder i Philips Hue Gen 2

Rooms er den mest populære nye funktion, som gør det muligt hurtigt og nemt at styre alt lys i et rum eller bestemt område samtidig. Da Hue kan styres via stemmen, kan man fx sige: ”Sæt relax-lys på i stuen”, og herefter indstilles lyset øjeblikkeligt.

Routines gør det muligt at oprette belysningsplaner, der tilpasses de daglige aktiviteter – uanset om man skal koncentrere sig, læse, vækkes om morgenen eller slappe af om aftenen.

Scenes gør det nemmere at oprette personlige lysscener. Gen 2 kan identificere farvepaletten fra et hvilket som helst billede og automatisk vælge de fem bedste farver for at skabe en levende stemning. Man kan også oprette unikke scener ved at vælge en lampe og derefter vælge mellem flere end 16 millioner farver og alle nuancer af hvidt lys. Mangler man inspiration, er der nu nye forudindstillede scener såsom blossom, savanna sunset, artic aurora og tropical twilight.

Widgets giver nem og hurtig kontrol over alle Philips Hue-lamper i hjemmet. Det er både nemt at indstille widgets og få adgang til den fra rullemenuen på startskærmen. Man kan have op til 10 widgets, der kombinerer flere rum og scener på én gang og giver adgang til ens foretrukne lysindstillinger.

Home & Away giver ro i sindet, når hjemmet er tomt. Man kommer ikke længere hjem til mørke og behøver ikke at huske at slukke lyset, når man forlader hjemmet. Geofencing-teknologien betyder, at man slipper for at lede efter sin smartenhed for at styre lyset.

 

Philips-Hue-app-scene

 

Pris og tilgængelighed

Philips Hue Gen 2 app er gratis download.

Den bliver snart gjort tilgængelig i Google Play og Apple App Store.

Opdatering: Den er klar i Apple App Store nu.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.