Forside Indhold og distribution Spil nyheder

PlayStation ’Neo’ bliver bagudkompatibel med PS4

-

PS4-Console-wDS4Der bliver ikke problemer med spillene, hvis man vælger at købe den kommende version af PS4.

Den 4K-version af spilkonsollen, som vi tidligere har skrevet om, hedder ’Neo’ internt hos Sony. Det viser dokumenter, som websitet Giant Bomb har fået fingre i.

Annonce:

Dokumenterne afslører også, at understøttelsen af højere opløsning ikke kommer til at få nogle konsekvenser i forhold til de spil, man eventuelt har købt til den oprindelige PS4. Disse vil stadig kunne bruges. Det bliver det samme brugerinterface osv., så i det hele taget er Neo blot en PS4 med bedre specs.

Der bliver heller ikke lavet Neo-specifikke udgivelser ifølge Giant Bomb, de nuværende spil skulle blot kunne afvikles i en højere opløsning og med en bedre spiloplevelse generelt, takket være Neos kraftigere GPU og udvidede RAM. Der kommer også en hurtigere CPU ombord, der kører med en hastighed på 2.1GHz mod originalens 1.6GHz.

E3-konferencen i juni kunne være et godt bud på et lanceringstidspunkt, men ellers er det begrænset, hvad vi ved om pris, tilgængelighed osv.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.