Forside Nyheder

Preacher, ny serie om det overnaturlige

-

Image13231

Seth Rogens nye tv-serie om det overnaturlige, Preacher, kommer eksklusivt på dansk streaming på Viaplay.

Preacher er en dramaserie om det overnaturlige, hvor det gode møder det onde, og er længe ventet af fans verden over.

Annonce:

Serien er baseret på DC Comics kult hitserie af bøger og grafiske romaner, og er produceret af Seth Rogen. Seth Rogen er mest kendt for Sausage Party og Neighbours sammen med James Weaver (The Interview).

Over de 10 episoder af Preacher følges præsten – Jesse, som efter en overnaturlig hændelse, finder ud af, at han har en særlige evne til at få folk til at gøre, hvad han vil. Dette elektriske og grænsesøgende drama er et vildt miks mellem det overnaturlige og det naturlige, det gode og det onde, og alt det imellem.

Jesse Custer, præsten med indre konflikter som pludselig udvikler overnaturlige kræfter, finder sammen med ekskæresten Tulip og den irske vampyr Cassidy.

Sammen begiver trioen sig ud på en mørk og vanvittig rejse, hvor de står overfor den ene overnaturlige hændelse efter den anden.

Der er premiere på Viaplay d. 23/5 – en dag efter premieren i USA.

 

 

Medvirkende: Dominic Cooper (Agent Carter, Captain America: The First Avenger), Ruth Negga (World War Z, Agents of S.H.I.E.L.D.), Joseph Gilgun (This is England, Emmerdole), Lucy Griffiths (True Blood), Tom Brooke (Bridget Jones: The Edge of Reason), Anatol Yusef (Boardwalk Empire), Ian Colletti (Rake), W. Earl Brown (Deadwood).

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.