Forside Nyheder

Qualcomm: Din HTC 10 eller LG G5 nedsmelter ikke

-

htc10bottomDet var da heldigt.

Qualcomm har netop været ude og berolige alle, der har investeret i to af tidens nyeste smartphones, nemlig HTC 10 og LG G5.

Begge har nemlig det til fælles, at de benytter sig af den nye USB Type-C-standard som lade- og kommunikationsstik i bunden.

Når San Diego-baserede Qualcomm på den måde har været nødt til at gå ud og gyde olie på vandene, er det fordi deres QuickCharge 3.0-funktion teknisk set ikke skulle kunne fungere sammen med den nye USB-standard. Og HTC 10 og LG G5 har begge dele indbygget.

Debatten blev startet allerede i efteråret, da Googles Benson Leung gjorde opmærksom på, at Type C-specifikationerne ikke understøtter Qualcomms hurtige opladningsfunktion og at en kombination kan føre til overophedning af telefonen.

Derfor er Googles egne Nexus 5x og 6P-modeller heller ikke udstyret med Qualcomm QuickCharge 3.0.

Men det er HTC 10 og LG G5 altså, men Qualcomm nægter, at der skulle være problemer. til Android Central siger de, at det er muligt at konfigurere QuickCharge 3.0 fra fabrikkens side, sådan at der ikke bliver problemer med USB Type-C-strømmen. Og at de ikke har fået meldinger om problemer indtil videre.

Og så skulle alt jo være i den skønneste orden.

Annonce