Forside Nyheder

Skuffede VR-fans må vente på headsets

-

OculusDe, der har ventet på Oculus Rift siden annonceringen tilbage i 2012, kan risikere at vente lidt længere.

Ifølge Engadget er der nemlig bøvl med leverancen af Rift-headset. Og for at det ikke skal være løgn, gælder det samme for købere af HTCs VR-headset, Vive.

Annonce:

Der er dog to forskellige årsager til forsinkelserne.

I Oculus Rifts tilfælde handler det om komponenter. Oculus meddeler i disse dage folk, der har bestilt brillen, at en ”uventet mangel på komponenter” har skabt forsinkelse i selve produktionen. Som det er lige nu, må disse Rift-købere vente til d. 12. april med at få at vide, hvornår de kan få leveret deres brille. Til gengæld har Oculus lovet at droppe forsendelsesomkostningerne.

Når det gælder HTC Vive er det i selve pengetransaktionen, den er gal. En række Vive-købere har fået deres kreditkort afvist uden grund, og HTCs webbutik forsøger tilsyneladende ikke at køre kreditkortet en gang mere, inden kunden bliver sat bag i køen. Det har naturligvis skabt en del furore, og HTC lover nu at prøve at få afviklet købene i den rækkefølge, de kom inde – men det skaber en forsinkelse.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.