Forside Nyheder

Tidligere DR-vært rykker til YouTube med nyt gaming-talkshow

-
Alle Gamer (foto: Pressefoto)
Alle Gamer (foto: Pressefoto)

På onsdag har den tidligere DR-vært Sara Frost premiere på sit helt nye gaming-talkshow ”Alle Gamer”, der udkommer på YouTube.

I Alle Gamer får Sara Frost besøg af personer med meget eller slet ingen erfaring med gaming. I første omgang vil der blive produceret otte programmer i løbet af foråret, og de kendte gæster, der skal game og snakke med Sara Frost, tæller bl.a. FC Københavns Mathias Zanka Jørgensen og Esben Bjerre fra Monte Carlo.

Annonce:

Og at de faste rammer på public service nu er skiftet ud med video på YouTube, er langt fra noget, der bekymrer Sara Frost:

“Jeg har længe haft den her tanke om at udkomme på nettet og selv producere programmerne. Med YouTube er det ikke nødvendigt med et fast format som i fjernsyn, hvor vi skal nå igennem fem punkter på et fastlagt antal minutter. Udgangspunktet er godt selskab, og her er der ikke noget, man skal nå,” siger Sara Frost, der selv er kæmpe PlayStation-fan og har spillet siden hun var 8 år gammel.

 

Alle Gamer (foto: Pressefoto)
Alle Gamer (foto: Pressefoto)

En bredere fortælling om gaming

Sara Frost har i mange år været vært på Danmarks Radio, det meste af tiden på P3. I efteråret ville hun prøve nye ting af og stiftede produktionsvirksomheden PYT. Hun håber, at Alle Gamer kan skabe mere opmærksomhed om gaming i Danmark.

”Jeg er ikke den mest sensationelle gamer, jeg kender. Men jeg har spillet PlayStation næsten hele mit liv og kan stadig ikke få nok af det – og alle gamer på den ene eller anden måde. Også dem, man ikke lige skulle tro. Det er en god måde at være sammen på, så derfor var det også oplagt at centrere mine programmer om det,” afslutter Sara Frost.

 

Alle Gamer (foto: Pressefoto)
Alle Gamer (foto: Pressefoto)

Følg med på Facebook og YouTube

Alle Gamer er planlagt til at udkomme otte onsdage og har premiere onsdag den 20. april, hvor Mathias Zanka gæster studiet. Se med på Facebook og YouTube.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.