Forside Nyheder

Verdens tyndeste bærbare er en…HP?

-

hp-spectre-13-3-right-facing-1

Det kan godt være, Apple har førertrøjen på, når det gælder om at lave laptop-designs, der appellerer til de fleste.

Men på det seneste har en række andre producenter formået at give dem kamp til stregen. HP har dog ikke været med i den sidste gruppe, men har i stedet holdt sig til funktionelle designs, der gav mere holdbarhed og computerkraft end design for pengene.

Annonce:

Indtil nu.

For indtil videre sidder HP nemlig med æren for at have lavet, hvad der formentlig er verdens tyndeste laptop. Den nye HP Spectre 13,3-model er, som Engadget udtrykker det, ikke tykkere end et AAA-batteri (10,4 mm).

Der dog stadig gods i HPs nye bærbare. Den vejer 1,1 kilo, og selvom det ikke virker som ret meget, er det faktisk ikke det letteste, man kan finde derude, men snarere normalt for denne type laptop.

 

hp-spectre-13-3-logo-detail-1

 

HP Spectre 13,3 er klart lavet til at konkurrere med Apples nyeste MacBook, men den har flere kræfter ombord end sidstnævnte. I stedet for blot at køre med en Core M-processor, kan du få HPs maskine med rigtige Core i5- og i7-processorer, og så er skærmen naturligvis også større. Og den har rent faktisk porte ombord ud over strømkablet (modsat Macbook’en), tre styks USB-porte, der dog er type-C, så man slipper næppe for adaptere alligevel til at begynde med.

Den kan fås med op til 8GB RAM og 512 GB SSD. Batteriet skulle kunne holde til at man surfer på nettet med den i 9 en halv time, og HP har muligvis noget at have denne påstand i. Sidste års Spectre-model var blandt de mest holdbare, når det gjaldt batterilevetid på laptops.

 

hp-spectre-13-3-right-facing-paired-with-wireless-mouse-1

 

Vi kender ikke dansk pris og lanceringsdato endnu, men opdaterer, når vi gør. Den kommer i HPs hjemland, USA i maj og kan forudbestilles fra 1.170 dollar (Ca. 7.900 kroner før moms (sales tax) mm.) fra 25. april.

Der kommer også nogle bling-bling-modeller med 18 karats guld og Swarovski-krystaller, men så går lidt af det coole, minimalistiske design ligesom af.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.