Forside Nyheder

Windows ville opdateres under vejrudsigt

-

vejrudsigtEn af de måder, man ved at Windows stadig er ret dominerende på, er når man ser den alle vegne.

De fleste af os, der har en smule teknik-forstand, har formentlig prøvet at gå forbi en skærm med oplysninger til forbigående, der har et tilfælde af ’Blue Screen of Death’ eller hvor en Windows-dialogboks beder om en genstart eller lignende.

Annonce:

De fleste af os – og det gælder ikke bare Windows-brugere – kan nok også blive ret irriterede, når et program eller styresystem insisterer på at blive opdateret midt i det hele.

En af de store, regionale tv-stationer i Des Moines i den amerikanske delstat Iowa oplevede begge dele samtidig. Det var helt tydeligt, at de bruger Windows til at vise deres vejrkort under den lokale vejrudsigt, for midt under seancen, ville deres Windows gerne forslå en opdatering til Windows 10.

De af os, der har oplevet en pinlig besked poppe op på skærmen under et foredrag eller lignende, kender til den forlegenhed, som vejr-damen i klippet herunder oplever. Men her er der altså tale om hundredetusindvis af tilskuere, hvis ikke millioner. Stakkels hende.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.