Forside Nyheder

Android Wear 2.0 understøtter standalone-apps

-

Android-Wear-2-Smart-ReplyDen største fornyelse af Android Wear-platformen er på vej.

Ifølge Google er Android Wear 2.0, som i dag blev offentliggjort ved åbningen af Google I/O-udviklerkonferencen, det største skridt fremad, som platformen har taget.

Annonce:

Der er en del interessante nyheder, såsom at de digitale urskiver nu kan hente informationer fra alle installerede tredjeparts-apps, og at fitness-folket får mulighed for at sætte auto-detektion af fitness-aktiviteter til. En anden længe ventet nyhed er inklusionen af skriftgenkendelse, et lille keyboard og ikke mindst smart replies (se herunder), til når man skal svare på en meddelelse.

android-wear-two-4

Men den største nyhed er ubetinget standalone-apps. I den nye Android Wear-version kan apps installeres uden at have en tilsvarende app på en forbundet smartphone. Der kommer flere og flere Android Wear-ure med indbygget LTE, men hvad nytter det at have et ur, der ikke behøver være forbundet til en smartphone, hvis apps’ne ikke også understøtter det?

Det kommer de altså til i den næste version af Android Wear, hvilket f.eks. blev demonstreret ved at man kan streame musik fra Spotify via sit ur (se billede) uden at der overhovedet er en smartphone involveret – hvilket denne verdens løbere nok vil sætte pris på.

Den nye version af Android Wear kommer senere på året, men er allerede nu tilgængelig i en betaversion.

Annonce:
Forrige artikelAllo og Duo er Googles nye chat-tjenester
Næste artikelGoogle har nu en rigtig, virtuel assistent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.