Forside Nyheder

BFE: Buede TV er et premium produkt

-

Samsung 8K TV

Efter en række udmeldinger fra branchemedlemmer om fremtiden for buede TV, har brancheforeningen BFE i dag støttet op om mangfoldigheden i de produkter som folk kan købe.

Annonce:

Recordere.dk har talt med direktøren for Brancheforeningen BFE (Branchen Forbruger Elektronik) Laila Kelp Rasmussen, der understreger at buede TV ikke er et overstået kapitel.

“Det er en fordel for forbrugerne at der er mangfoldighed. Dette uanset om det er OLED, LED, flade eller buede TV. Og i sidste ende må det være op til forbrugeren hvad teknologi og design de vil vælge.”, fortæller Laila Kelp Rasmussen til recordere.dk.

Direktørens kommentarer kommer på baggrund af de hårde udmeldinger fra flere branchemedlemmer i går i BFE’s nyhedsbrev DigiMail.

 

Laila Kelp Rasmussen, Direktør for BFE
Laila Kelp Rasmussen, Direktør for BFE

Der skal være plads til diskussion i BFE

At der i branchen er forskellige holdninger til teknologi og design, er ikke noget som BFE forholder sig til, og i vores brancheforening er der plads til diskussion når nye teknologier og trends melder sig. Det var der også da 3D kom frem.

“Teknologien buede skærme er på ingen måde død, og det ses jo tydeligt i bl.a. Samsung’s og LG’s succes, hvor op til hver 3. TV over 55 tommer der sælges er buet. Vi ser buede skærme som et premium produkt, for forbrugere der i forvejen overvejer at købe store TV.”, understreger Laila Kelp Rasmussen.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.