Forside Indhold og distribution Film

Dansk piratfilm hitter viralt

-
Goutte d’Or. Christophe Peladan, Happy Flyfish Rights ApS, ExFool’s Production
Goutte d’Or. Christophe Peladan, Happy Flyfish Rights ApS, ExFool’s Production

Piratfilmen “Goutt d’Or”, med en sexet sørøver-dronning, erobrer internettet med 3 mio. visninger på få måneder.

Det tog 7 måneder for danske Happy Flyfish at lave animationsfilmen Goutt d’Or. En piratfilm med en noget vovet udseende sørøver-dronning.

Kortfilmen er fra 2014 men har levet en stille tilværelse på nettet lige indtil der begyndte at komme roser fra online-tv “CG-meetup” og roser fra Hollywood.

Annonce:

”En perle af en film” og ”Udsøgt og modig film” er blot et par af de rosende ord filmen har fået med fra Hollywood.

Det er instruktøren af kult-filmen ”A Nightmare Before Christmas” (Henry Selick) samt instruktøren af Aardman’s sjove pirat-film ”Piraterne!” (Peter Lord) der står bag udtalelserne.

Så tog det fart med visningerne og nu har filmen rundet 3 mio. visninger.

 

 

Instruktør og film

Filmen er instrueret af den herboende franskfødte instruktør Christophe Peladan. Goutte d’Or er hans første film som instruktør.

Christophe er en internationalt anset stop-motion animator og han har tidligere arbejdet på en række af de helt store spillefilmsproduktioner. Han er i dag bosiddende i Viborg og har sin daglige gang i animationsmiljøet omkring det kreative animationsfællesskab, Arsenalet.

I filmen Goutte d’Or møder vi en pirat der ankommer til dødsriget. Her møder han den underskønne dronning, og han falder straks for hendes umådelige skønhed.

Men kærlighedens veje er som bekendt ikke altid lige nemme, og piraten må arbejde hårdt for sagen. Om han finder kærligheden, det må du se filmen for at finde ud af.

Se filmen nedenfor. Den varer cirka 10 minutter inklusiv en lang intro.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.