Forside Nyheder

De første OnePlus 3-købere skal bestille via VR

-

loopvrMan kan sige meget om OnePlus, men de insisterer på at gøre det svært at få fingre i deres telefoner.

Det er selvfølgelig noget af det, der gør telefonerne eksklusive og smånørdede, men denne gang har OnePlus taget et temmelig interessant skridt i forhold til, hvordan man køber deres næste smartphone-flagskib. Hvis du vil være blandt de første, der får fingre i OnePlus 3, skal du bestille den ude i den virtuelle virkelighed.

Helt konkret har OnePlus lavet deres egen VR-brille, Loop VR (bill.), som man skal tage på, hvis man gerne vil være først i køen til OnePlus 3, for den skal nemlig bestilles i OnePlus’ virtuelle miljø.

OnePlus var dog i det gavmilde hjørne, da dette blev annonceret, og lovede at forære 30.000 Loop VR-headset væk, brugerne skulle blot betale for fragten. De blev revet væk, og der er i skrivende stund lukket for flere bestillinger.

Det betyder, at de 30.000, der nåede at få fingre i et headset, er de eneste, der får lov at købe en OnePlus 3 til at starte med. Sædvanligvis laver OnePlus dog relativt hurtigt en runde to.

Det er ikke første gang, OnePlus bruger VR som markedføringsstunt. I forbindelse med lanceringen af OnePlus 2 forærede de også 30.000 VR-headset væk, men modsat Loop VR, var de første VR-briller fra OnePlus blot pap-headset á la Google Cardboard. De blev primært brugt til at vise lanceringen af OnePlus 2, og man skulle altså ikke bestille telefonen gennem dem.

Annonce