Forside Nyheder

Google + Fiat= Selvkørende Chrysler

-

PacificaDet bliver folk med behov for plads, der først får mulighed for at afprøve samarbejdet mellem Google og Fiat.

Som vi skrev forleden, er Google og Fiat i gang med at lægge sidste hånd på en aftale, der skal putte Googles selvkørende bil-teknologi ind i Fiats biler. Og dermed konkluderede vi, at var der gode chancer for, at der ville stå Fiat på selvsamme bil.

Annonce:

Men det ender i stedet med at være en Chrysler, der får æren. Fiat overtog Chrysler under finanskrisen og har siden haft stor succes med at genintroducere det italienske bilmærke til amerikanerne, især i de store byer.

Ifølge Bloomberg bliver det 2017-modellen af Chrysler Pacifica (bill.), der først får Googles teknologi ombord. Teknologien vil altså blive bygget ind fra senere i år – hvis aftalen kommer helt på plads, hvilket muligvis sker, mens disse linjer skrives.

Pacifica er, som man kan se ovenfor, en minivan. Om en større bil er blevet valgt for at gøre plads til ekstra teknologi, eller om man bare mener, at store familier har mere brug for autonom bilkørsel, finder vi ud af, når flere detaljer afsløres.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.