Forside Nyheder

Kommer der nye Xboxe 13. juni?

-
Denne kreative mock-up fra nettet er måske tættere på virkeligheden end man lige skulle tro.
Denne kreative mock-up fra nettet er måske tættere på virkeligheden end man lige skulle tro.

Vi går snart ind i juni måned, og det betyder samtidig, at verdens største spilmesse, E3, er på trapperne.

Microsoft forventes at vise nye, spændende ting frem 13. juni, men rygtesprederne kan ikke rigtigt blive enige om hvilke.

Annonce:

Spilsitet Kotaku har et meget realistisk gæt. De mener, at Microsoft vil præsentere en ny Xbox, baseret på Xbox One, der dog er mindre og har 2TB harddisk ombord. Det ville følge den strategi, Microsoft benyttede sig af med Xbox 360.

Samtidig skriver Kotaku, at Microsoft har en Xbox på vej med kodenavnet ”Scorpio”, der har en kraftigere GPU ombord og understøtter Oculus Rift. Men den skulle først komme på gaden i 2017, så om den bliver vist frem på E3 i år er tvivlsomt.

The Verge har dog fået andre meldinger. De skriver, at Microsof på E3 vil præsentere to streaming-enheder. Den ene skulle være en lille dims i stil med en Chromecast.

Den anden skulle være en slags boks á la Apple TV eller Amazon Fire TV, der kan streame både videoindhold fra nettet og spil fra en Xbox One – også selv om sidstnævnte står et helt andet sted i huset. Den skulle også kunne understøtte Universal Apps fra Windows Store.

Nu er der i princippet ikke noget i den ene udmelding, der udelukker den anden, så måske kommer Microsoft med en hel række af nye produkter om lidt over et par uger.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.