Forside Produkter Auto

Næste år vil du kunne tage en selvkørende taxi

-

chevy-bolt-front-smallAl balladen om Uber-chaufførers rettigheder kan blive en saga blot om færre år, end vi lige går og tror nu.

Uber har hele tiden meldt ud, at deres ultimative plan er at erstatte deres chauffører og deres biler med selvkørende biler, der kan transportere folk rundt.

Annonce:

Men nu kan det være, Uber-konkurrenten Lyft kommer dem i forkøbet. Ligesom som Google har de nemlig allieret sig med en af de store bilfabrikanter for at lave selvkørende biler. Det er GM, der har investeret 500 millioner dollar i Lyft og samtidig har købt Cruise Automation, inc., der laver teknologi, der gør biler selvkørende.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor testen kommer til at foregå, men til næste år vil beboere i en større, amerikansk by kunne bestille en selvkørende Lyft-bil via Lyft-app’en og tage den til deres destination. Turister vil naturligvis også kunne benytte sig af det, så hvis selvkørende biler interesserer dig, kan det være, sommerferien næste år skal gå til USA.

GM håber ifølge Wall Street Journal på at kunne benytte sig af deres kommende elbil, Chevrolet Bolt (bill.), i samarbejdet med Lyft – selvom det ikke er bekræftet, at denne bliver basismodellen for de selvkørende taxier.

Annonce:
Forrige artikelOverhaling af Apple Music på vej
Næste artikelLav din arm om til en trackpad for dit smartur
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.