Forside Nyheder

Her er de nye Amazon-shows, der skal stemmes om

-

lasttycoon_101_01884Amazon fortsætter sin strategi med at lade produktionsselskaber producere piloter, som Amazon-brugerne så kan vende tommelfingeren op eller ned til.

De, der får tilstrækkeligt mange tommelfingre op, bliver sat i produktion og bliver til en fuld serie.

Annonce:

Det er blandt andet denne proces, der har givet os pragtfulde serier som ’Alpha House’, ’Transparent’ og ’The Man in the High Castle’.

Nu har Amazon præsenteret dette års kollektion, og den består af otte piloter. To af dem er dramaserier med en-times afsnit, der vil blive sendt i 4K med HDR. Den første hedder ’The Interestings’ og handler om en gruppe teenagere, der finder sammen i sommerlejr og dyrker deres fælles interesse for kunst, og hvad der så siden sker i deres liv.

Den anden hedder ’The Last Tycoon’ og har Kelsey Grammer i en af hovedrollerne, som en aldrende studie-boss i 1930’ernes Hollywood, der forsøger at afværge en overtagelse af firmaet fra sin egen søn, spillet af Matt Bomer (bill.).

Resten af piloterne er alle børneserier. For de interesserede er titlerne ‘Sigmund and the Sea Monsters’ (en live-action-serie, der er en genindspilning a fen serie fra 1973), ‘The Curious Kitty and Friends’, ‘Jazz Duck’, ‘Morris and the Cow’, ’Toasty Tales’ og ’Little Big Awesome’, der alle er tegnefilm.

De nye piloter bliver sluppet løs 17. juni.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.